venster sluiten X

Dienstverlening

U heeft allerlei plannen voor de toekomst, dichtbij of ver weg. En bij al de beslissingen die u daarvoor neemt komt u in aanraking met diverse partijen. Zij verlenen u diensten of leveren u financiële producten zodat u uw plannen kunt verwezenlijken.

Reijn&partners staat u terzijde met advies en begeleidt u om uw plannen te realiseren. Allereerst geven wij u in een helder verslag aan hoe u er  financieel voorstaat. Dat is ons uitgangspunt. Hierna kunnen wij samen met u uw plannen verder financieel vorm gaan geven. Wij stellen ons hierbij kritisch op. Waar doet u uzelf te kort en waar liggen voor u de risico’s. Dit alles met als doel om uw plannen zo goed mogelijk te verwezenlijken.

Ons netwerk stelt ons in staat om het advies ook daadwerkelijk voor u uit te voeren. Wij hebben kennis en ervaring op de diverse disciplines. En stemmen continue met alle partijen ons plan af . Dit betekent voor u een beter resultaat en minder rompslomp.

Hoe dit voor u ingevuld zou kunnen worden laten wij u graag, met sprekende voorbeelden, zien in een persoonlijk gesprek. Onze dienstverlening bieden wij op maat aan. U geeft aan tot hoever deze reikt. Wij zullen u dan ook exact aangeven wat het tarief voor ons advies en begeleiding is. Vooraf bieden wij u alvast ons kennismakingsgesprek geheel kosteloos aan.